انواع پرس وکیوم ممبران و مخصوص ام دی اف بصورت  نو و کارکرده ، کوچک و بزرگ ، کارگاهی و شرکتی بصورت تک سینی و دوسینی با قیمت های مختلف در بازار ایران موجود هستند .

پرس وکیوم دستگاهی در ابعاد و اندازه های مختلف تولید میشود وعمدتا  در صنعت چوب و ام دی اف برای روکش کردن قطعات ام دی اف و چوب با روکش های طبیعی و مصنوعی استفاده میشود.

این دستگاه می تواند محصولات کاملاً متفاوتی را تهیه و تولید کرده و ظاهر قطعات چوب و ام دی اف خام را دگرگون کند. دستگاه پرس وکیوم شیوه ای خلاقانه برای تغییر ظاهر محصولات چوب است.بیشتر لوازم منزل شما از جمله درب و کابینت ها توسط دستگاه پرس وکیوم تولید می شوند.

در این مقاله قصد داریم به معرفی دستگاه پرس وکیوم ممبران بپردازیم ، انواع این ماشین آلات را برشمریم و قطعات مختلف که بر روی دستگاه استفاده میشوند و کابرد هایی که دارند را برشمریم .

فهرست محتوا

دستگاه پرس وکیوم

دستگاه پرس وکیوم از دوکلمه ی پرس+ وکیوم ساخته شده است ، به عبارتی تلفیق دو لغت می باشد که هرکدام تعارف متفاوت و کاربردی متفائت با همدیگر دارند .

دستگاه پرس چیست

دستگاه های پرس به دستگاه هایی اطلاق داده میشود که با فشار مضاعفی که به دو قطعه کار وارد میکند باعث چسباندن آن دو قطعه به همدیگر میشوند .به عبارتی قطعات را با همدیگر پرس می نماید .

وکیوم چیست

واژه وکیوم (Vacuum) در زبان انگلیسی به معنی خلأ است. جاروبرقی های خانگی نیز نوعی وکیوم هستند. جاروبرقی ها با ایجاد خلأ در محفظه خود باعث می شود تمام اجزای ریز را به داخل خود بکشند.

دستگاه وکیوم ممبران نیز از این خلأ استفاده می کند. به احتمال زیاد، یک بار هم که شده از چسب های نواری برای برگ گرفتن کتاب استفاده کرده اید. بزرگترین مشکل این چسب ها در این است که پس از استفاده حباب هایی روی کتاب شکل می گیرد.

وکیوم این امکان را به وجود می آورد تا با مکش هوای مانده در بین چسب های کتابی که مثال زدیم ، هوا از محفظه ی بین چسب و کتاب خارج شود و کیفیت

پرس وکیوم تک سینی آسانسوری تراشه صنعت آغاج
پرس وکیوم تک سینی آسانسوری تراشه صنعت آغاج

صحافی بالاتر داشته باشید .

ممبران چیست

ممبران از واژه انگلیسی مِمبرِین (Membrane) به معنی غشا گرفته شده است. پس در حقیقت تلفظ این واژه ممبرِین (و نه ممبران) است. در صنعت کابینت سازی و در مجموع صنایع چوب، استفاده از روکش و غشا کاربرد فراوانی دارد.

روکش های ممبران معمولاً از جنس پی وی سی یا سیلیکون هستند. این روکش ها دارای طرح و رنگ های متنوعی هستند و تقریباً با هر سلیقه ای همخوانی دارند. البته برای پرس کردن این روکش روی ام دی اف باید از یک نوع چسب مخصوص نیز استفاده کرد.

چسب وکیوم ممبران در مطالب جداگانه متعددی معرفی شده است.

دستگاه پرس وکیوم ممبران چیست

از مدت ها قبل با ظهور ام دی اف صنعت چوب دگرگون شد و مصنوعات چوبی چون ام دی اف و نیوپان نسلی نو در صنعت چوب را پدید اوردند . نقطه ضعفی که این محصولات با خود داشتند این بود که ظاهر یکرنگ و بی روح ان ها ، مانع از آن میشد که کاربر مصرف کننده از آن استقبال کند .

دستگاه هایی نظیر دستگاه های پرس های غلطکی ، پرس های تخت و پرس وکیوم به نوعی ساخته شدند تا این مشکلات را رفع نموده و ظاهری نو به دستگاه های وکیوم بدهند

دستگاه پرس وکیوم ، دستگاه پرس ممبران ، دستگاه روکش MDF  و… نام هایی است که در سطح بازار به سری دستگاه های پرس وکیوم اطلاق داده می شوند .اجازه دهید برای روشن شدن موضوع گذری به تاریخ حیات این نوع از ماشین آلات داشته باشیم

کاربرد های عمومی دستگاه وکیوم و دستگاه وکیوم ممبران

شکل دادن و خم ام دی اف
خم ام دی اف اغاج
شکل دهی به ام دی اف و تخته سلایی با دستگاه وکیوم ممبران

از دستگاه پرس وکیوم و پرس وکیوم ممبران در فرایند خم و شکل دادن به ام دی اف استفاده میشود ، این کاربرد با دستگاه پرس وکیوم فرمینگ قابل انجام است و برای تولید انواع میز ال سی دی ، کابینت ممبران طرح دار ، بوفه افغانی ، میز ال سی دی و انواع شلف های دیواری طرح دار کاربرد دارد

 

وکیوم پروفیل

وکیوم و روکش کردن پروفیل

دستگاه پرس وکیوم ممبران برای روکش کردن انواع پروفیل به صورت پشت و رو کاربرد دارد ، در این نوع از کاربرد های دستگاه وکیوم علاوه بر روکش کردن روکش های نایلونی و روکش های مصنوعی می توان از جنس چرم ، پارچه یا روکش طبیعی نظیر روکش چوب راش ، روکش چوب ملچ و … بر روی پروفیل ها بهره برد.

روکش کردن روکش طبیعی

روکش کردن روکش طبیعی با دستگاه وکیوم ممبران

دستگاه پرس وکیوم ممبران قادر است انواع  روکش های طبیعی ف پارچه و حتی روکش هایی نظیر روکش راش و ملچ را بر روی سطوع ناهموار و سی ان سی کاری شده روکش کند ، این دستگاه در تقابل با دستگاه های پرس تخت که تنها میتوانند روی صاف قطعه کار را رکش کند می تواند گوشه ها و زوایای دیگر قطعه کار را نیز با روکش های طبیعی بچسباند /.

روکش کردن قطعات منحنی
روکش کردن اشکال و شکل های نا همسطح
روکش کردن اشکال و شکل های نا همسطح

دستگاه پرس وکیوم ممبران به صورت تخصصی برای روکش کردن روکش های مصنوعی بر روی تمامی انواع ام دی اف ، پلاستیک ، فلزات و … که سطوح همسان ندارند طراحی شده است و کاربر با این دستگاه قادر خواهد بود به راحتی سطوح سی ان سی کاری شده ، و ناهمسان و نا همسطح را به راحتی و با کیفیت بالا روکش کند ./

 

تاریخچه ی دستگاه پرس وکیوم

این نکته بر کسی پوشیده نیست که بعد از شروع به حیات MDF  بازار کار در نجاری ها جانی دوباره گرفت ، اما ام دی اف شبیه چوب نبود و چون محصولات چوب به صورت عمده در دکور مناطل و دفاتر و … مورد استفاده قرار می گرفتند می بایست از آن حالت یکنواختی خارج می شدند .

برای غلبه بر این مشکل عده ای به رنگ کاری روی آوردن و عده ای دیگر که ارزش بالایی برای کار خود و محصولاتشان قایل بودند به روکش کردن ام دی اف قبل از مونتاژ … اما هر دوی اینها مشتری های خاصی در بازار داشتند و قطع بر یقین رنگ کاری نمی توانست حس زنده و پویا بودن را به خریدار انتقال دهد

از سوی دیگر دستگاه های موجود در کشور برای روکش کردن ام دی اف فقط سری دستگاه های قدیمی پرس تخت بود و فقط قادر به روکش کردن سطوح تخت ام دی اف بود و کناره های ام دی اف ، محصولات چوبی و درب های داخلی و … قابل روکش کردن در دستگاه پرس تخت میسر نبود .

برای غلبه بر این مشکل اکثر شرکت ها و کارخانجات تولید محصولات چوبی دست به دامن کشور های خارجی شدند و نوعی دستگاه وارد ایران شد تحت نام پرس وکیوم ممبران . این دستگاه کیفیت کاری بسیار خوبی داشت و علاوه بر روکش های طبیعی قابلیت روکش کردن روکش هایی نظیر پی وی سی و هایگلاس را نیز در خود داشت .

صرفه ی اقتصادی خرید دستگاه پرس وکیوم

فلذا مشکل نجاری با وارد کردن دستگاه پرس وکیوم ممبران ( ممبران نام کارخانه ی تولید کننده ی دستگاه می باشد )در خصوص وکیوم کردن روکش های طبیعی ، مصنوعی ، پارچه و چرم مرتفع شد. اما یک مشکلی که دستگاه وکیوم ممبران هنوز حل نکرده بود.

مسیله ی صرفه ی اقتصادی دستگاه بود . دستگاه پرس وکیوم ممبران بسیار گران بود و هرکسی قادر به خرید این نوع از دستگاه ها نبود . برای مثال در کل ایران حدود 8 تا 10 تا از این نوع دستگاه ها وارد شده و هم اکنون نیز در حال کار کردن هستند .

فلذا برای حل مشکل صرفه ی اقتصادی و قیمت بالای دستگاه های پرس وکیوم ممبران( که هم اکنون کارکرده ی این محصولات نیز به صورت میلیاردی خرید و فروش می شوند ) صنعت اقدام به تولید دستگاه های پرس وکیوم کرد.

برای اینکه به تفاوت های بین دستگاه پرس وکیوم و پرس وکیوم ممبران پی ببرید پیشنهاد می شود مقاله ی “تقاوت پرس وکیوم و پرس وکیوم ممبران ” را مطالعه کنید

کارکرد اصلی دستگاه پرس وکیوم

  • روکش کردن درهاي کابينت پس از تراش در توسط دستگاه سي ان سي
  • روکش کردن انواع قطعات ساخته شده از MDF پس از برش با دستگاه سي ان سي (مانند قطعات تشکيل دهنده يک ميز کامپيوتر، يک ست تخت خواب، يک کمد ساخته شده از ام دي اف يا غيره)
  • روکش کردن درهایي از جنس ام دي اف، پس از ساخت در از ام دي اف خام
  •  روکش کردن قطعات خام MDF
  •  روکش کردن هر نوع محصول ساخته شده از MDF
  • روکش کردن درب های ضد سرقت و فلزی
  • فرم دهی و خم ام دی اف ، HDF  و  سه لایی
  • و…

امکانات عمومی دستگاه پرس وکیوم

  • سیستم ضد چروک
  • المنت های تابشی حرارتی
  • میز یکپارچه فلزی جهت عملکرد بهتر در فشار بالا
  • پمپ وکیوم ۶۳ و ۱۰۰ متر مکعب طبق سفارش مشتری
  • تقویت سیستم مکش جهت بهبود وضعیت وکیوم لبه های خارجی قطعه کـــار.
  • قابلیت چسباندن روکش PVC و های گلاس جهت درب های چوبی شبکه هانیکوم
  • طراحی منحصر به فرد جهت جلوگیری از اتلاف حرارت
  • فریم پنوماتیک جهت سهولت کار با دستگاه پرس وکیوم
  • رولگیر چند طبقه ی اتومات و دستی

فیلم پرس وکیوم

امکانات خاص پرس وکیوم به سفارش مشتری

پرس وکیوم دوسینی و پرس وکیوم سه سینی

  • سیلیکون جهت روکش طبیعی و خم کاری چوب تا قطر  32 میلیمتر
  • پارتیشن به منطور صرفه جویی در روکش ، حرارت و مدیریت عملکرد پمپ وکیوم
  • نصب سیستم PLC و  سیستم عیب یابی اتوماتیک هوشمند
  • نصب سیستم هد متحرک اتوماتیک
  • نصب سیستم کنترل از راه دور
  • نصب امکانات مخصوص خم و فرم دهی ام دی اف تا ارتفاع 100 سانتی متر

انواع دستگاه پرس وکیوم

پرس وکیوم تک میزه [پرس وکیوم تک سینی] :

پرس وکیوم تک سینی یا تک میزه سری ای از دستگاه های وکیوم را گفته میشوند که دستگاه تنها از یک میز کاری پشتیبانی می کند . این سری از دستگاه های وکیوم و پرس های وکیوم به صورت عمده در انواع پرس وکیوم تک سینی اسانسوری و پرس وکیوم تک سینی صندوقی ساخته و تولید و روانه ی بازار میشوند

پرس وکیوم تک سینی صندوقی

پرس وکیوم تک سینی صندوقی از انواع دستگاه های پرس وکیوم در بازار های داخلی و جهانی می باشد .

نام هایی چون پرس وکیوم صدفی نیز به این سری از دستگاه های وکیوم اطلاق داده میشود . دستگاه پرس وکیوم تک سینی صندوقی جزو ابتدایی ترین نمونه ی دستگاه های وکیوم در بازار می باشد

که بنا به مشکلاتی که داشت رفته رفته در رقابت با نمونه ی دستگاه پرس وکیوم اسانسوری گوی رقابت را واگذار نمود و از به جرات میتوان گفت که کمتر شرکتی در ایران از این توع دستگاه در زمان تحریر این مقاله تولید دارد .

عمده مشکلی که با دستگاه پرس وکیوم تک سینی اسانسوری همراه بود و باعث حذف این دستگاه از بازار های داخلی شده این بود که به دلیل حالت میز طراحی شده ی این دستگاه امکان چینش قطعه کار از 4 طرف برای این دستگاه توسط اپراتور مقدور نبود و نفر اپراتور می بایست تنها از روبروی دستگاه اقدام به اینکار مینمود و با احتصاب یک متر و اندی افاصله ( به احتساب پایه ها) از زمین و 150 سانتی متر هم عرض میز عملا این کار کمی تا قسمتی برای اپراتور مشکل بود /.

پرس وکیوم تک سینی اسانسوری

دستگاه پرس وکیوم تک سینی اسانسوری ، از جمله دستگاه های وکیوم نام اشنای این روز های بازار این  می باشد ، بعد از مشکلات اقتصادی سال 99 و گرانی اجاره بها و جا دستگاه پرس وکیوم اسانسوری گوی رقابت را از دستگاه های پرس وکیوم دوسینی و سه سینی ریلی واگنی ربود .

پرس وکیوم تک سینی آسانسوری
پرس وکیوم تک سینی اسانسوری تصا ماشین با فریم پنوماتیک

پرس وکیوم تک سینی اسانسوری همانطور که از نام آن بر میاید سیستم کوره در این دستگاه بصورت اسانسوری حرکت کرده و بین میز تا ارتفاع 120 سانتی متری روی میز توسط جک های پنوماتیک و هیدرولیک جابجا میشوند .

دستگاه های پرس وکیوم تک سینی اسانسوری در نوع خود به دو گروه دستگاه های پرس وکیوم اسانسوری با جک پنوماتیک و دستگاه های پرس وکیوم اسانسوری با جک هیدرولیک تقسیم بنده می شوند که در ادامه بدان ها می پردازیم

دستگاه پرس وکیوم اسانسوری با جک پنوماتیک

دستگاه های پرس وکیوم اسانسوری در نمونه های اولیه با چهار جک پنوماتیک در اطراف میز وکیوم طراحی و تولید شدند . با توجه به این که این جک ها فرایند شارژ و دشارژ میز وکیوم را مختل میکردند رفته رفته از تعداد جک های بالا برنده ی میز وکیوم کم شد . تا اینکه در نسخه های ثانوی این جک ها به یک عدد تقلیل پیدا کرد که در به وسط میز وکیوم در در قسمت پشتی دستگاه وکیوم متصل میشد .

جک های پنوماتیک یا بادی به خودی خود دارای مشکلاتی بودند که به مرور زمان این مشکلات بیشتر نمود میکرد . یکی از این مشکلات حالت دو وظعیتی حرکت جک پنوماتیک می باشد ، به عبارتی جک پنوماتیک دو وضعیتی است یا کوره را بر روی میز می نشاند یا بر بالاترین نقطعه ی تنظیم شده توسط سازنده نگاه میدارد و هیچ حالت میانگینی وجود ندارد که کاربر مصرف کننده در آن مختار باشد

مشکل بعدی در این دستگاه ها این است که شیلنگ های باد جک پنوماتیک به هر نحوی سوراخ یا پاره شود کوره تعادل خود را از دست داده و سقوط میکند که این مورد سانحه به بار اورده است

دستگاه پرس وکیوم اسانسوری با جک هیدرولیک

دستگاه پرس وکیوم اسانسوری سری هیدرولیک در جبران مشکلات پرس وکیوم اسانسوری سری قبلی طراحی ، ساخته و تولید شد . این دستگاه با جایگزین کردن پمپ های پنوماتیک با نمونه  ی هیدرولیک توانست دستگاه را یکدست نموده و تمامی مشکلات سری های قبلی را مرتفع ساخت .

پرس وکیوم تک سینی آسانسوری
پرس وکیوم تک سینی از انواع دستگاه های تک سینی برای روکش کردن روکش های پی وی سی و

با دستگاه پرس وکیوم اسانسوری سری هیدرولیک کاربر می تواند کوره را در هر ارتفاعی کنترل کند و همچنین مشکل ایمنی که در نوع قبلی بود به کل مرتفع شده و شیلنگ های روغن دستگاه  قیچی هم بشوند با روغن ریزی پمپ سقوط نداریم و کوره به ارامی برگشته و بر روی میز قرار میگیرد

موارد استفاده از پرس وکیوم تک سینی :
تولید کابینتMDF، تولید سیسمونی، تولید در، تولید ست خواب، تولید مبلمان اداری، دکوراسیون و …

ابعاد میز کار: طول: ۲۵۰ سانتیمتر عرض: ۱۱۰ سانتیمتر
نوع پمپ: XD-63
روش ورود و خروج قطعات در دستگاه: حرکت روی میز کار به داخل یا خارج محفظه
ظرفیت تخلیه پمپ خلا: ۲۰ لیتر

فشار خلا : ۰٫۰۹۵ مگاپاسکال
حداکثر ارتفاع قطعه قابل روکش شدن: ۷۰ میلی متر
دقت تکرار مجدد دستگاه: ۰٫۰۱ میلی متر
مصرف برق دستگاه: ۱۶٫۵ کیلو وات
وزن دستگاه: ۱۶۰۰ کیلوگرم
ابعاد دستگاه: طول: ۵۶۰ سانتیمتر عرض: ۱۷۰ سانتیمتر ارتفاع: ۱۵۰ سانتیمتر

<yoastmark class=

توضیحات:

  • قابلیت روکش کردن با لایه PVC و لایه های روکش چوبی (Veneer)
  • دارای صفحه سیلیکا-ژل ضد پارگی
  • مجهز به سیستم گرمایش مادون قرمز و تحت کنترل کامپیوتر با قابلیت روکش کردن ظرف ۳ دقیقه
  • تنظیم خودکار فشار توسط سیستم

نمونه کارهای قابل اجرا توسط پرس وکیوم تک میزه [پرس وکیوم تک سینی]

  • کابینت روکش شده
  • در روکش شده
  • روکش مبلمان
  • روکش میز کامپیوتر
  • روکش مبلمان اداری
  • روکش کمد و …

پرس وکیوم دومیزه [پرس وکیوم دو سینی]

حوزه های استفاده
روکش کردن ورقه های خام ام دی اف با PVC یا روکش های سلولزی

حداکثر عرض ورقه ورودی:  ۱۲۲ سانتیمتر
حداکثر سرعت تغذیه خط: ۱۵ متر در دقیقه

مصرف برق دستگاه: ۷٫۵ کیلو وات
وزن دستگاه: ۲۱۰۰ کیلوگرم
ابعاد دستگاه: طول: ۶۳۰ سانتیمتر عرض: ۲۱۰ سانتیمتر ارتفاع: ۱۸۰ سانتیمتر

مراحل انجام کار در دستگاه پرس وکیوم :

  • پرس وکیوم دو سینی تراشه صنعت آغاج
    پرس وکیوم دو سینی تراشه صنعت آغاج

    ورود ورقه خام به دستگاه

  • پاک کردن سطح از غبار
  • پوشاندن سطح ورقه با چسب
  • چسباندن لایه روکش
  • پرس سرد و گرم
  • خروج ورقه روکش دار

توضیحات:

  • حرکت پنوماتیک غلطک بالایی دستگاه و امکان روکش کردن با لایه هایی با ضخامت مختلف
  • خودکار بودن مراحل انجام کار پس از تغذیه دستی و کنترل دیجیتال
  • کارایی بالاتر نسبت به دستگاه های مشابه

نکاتی برای خرید دستگاه پرس وکیوم

  1. به طور کلی دستگاه پرس وکیوم آسانسوری با توجه به اینکه از یک پمپ با حجم مکش کم بهره میبرد. و جهت فشار روی روکش از پایین و از طریق مکش آن است. تنها برای روکش کردن قطعات با روکش های معروف به پی وی سی (PVC) که به صورت رول عرضه میشوند کاربرد دارد.
  2. با استفاده از سیلیکون ممبران و تجهیز دستگاه وکیوم آسانسوری به آن،تا حدودی میشود روکش های چوب WEENER و هایگلاس را نیز انجام داد.
  3. برای روکش های چوب WEENER و هایگلاس و پلکسی گلس از دستگاه پرس وکیوم ممبران استفاده میشود. چرا که در این دستگاه‌ها امکان ایجاد فشار هوای گرم از بالا را روی روکش وجود دارد و برای روکش های خشک و شکننده مناسب است.
  4. توان مکش پمپ وکیوم در مدل‌های مختلف  پرس وکیوم ممبران مهم خواهد بود. که گروه صنعتی آریو در مدل‌های بومی و تولید داخل مثل PROVAC و VACUTECH280 از پمپ با حجم مکش 100 متر مکعب بر ساعت بهره میبرد.
  5. نحوه مِش بندی زیر میز هم حائز اهمیت است و با استفاده از تیغه‌های فولادی شبکه بندی شده تا علاوه بر توزیع یکنواخت فشار، مانعِ ایجاد خمیدگی و دِفُرمِ شدن سینی وکیوم شود.

به راستی چرا ما را انتخاب کنید ؟!

رسالت ماگروه صنعتی تراشه صنعت آغاج (تصا ماشین)با تلاش متخصصان و مدیران فنی و مهندسی سعی نموده ،پرس وکیوم ساخت این مجموعه را از لحاظ کیفی به سطح استاندارد مورد نظر مشتریان خود برساند .
دستگاههای پرس وکیوم موجود در بازار داخلی به علت عدم رعایت استاندارد های لازم به لحاظ حرارت دهی روی سطح PVC
و همچنین عدم رعایت تقسیم بندی مساوی مکش سطح داخلی نیز نهایتا خروجی قطعه کار های وکیوم شده از کیفیت سطحی خوبی برخور دار نبوده و رنگ PVCانتخاب شده حین وکیوم تغییر می نماید بجهت یکسان نبودن گرمایش سطحPVCدر زمان وکیوم عملیات کشش روکش PVCنامنظم بوده و رنگ قسمت هایی که بیش از حد وکیوم شده تغییر می نماید.
همگام با مشتریگروه صنعتی تراشه صنعت آغاج (تٌصا ماشین)با تکیه بر پیشنهاد مشتریان با تجربه و همچنین نیرو های متخصص خود کلیه عیوب و نقص فوق را برطرف نموده و در نهایت دستگاهی ایده ال را روانه بازار نموده است که به طور خلاصه به شرح ذیل است.
*میزهای وکیوم دستگاههای ساخت این مجموعه از ورق ۳ میل و بصورت یکپارچه خمکاری شده و بجهت محکم شدن استراکچر و شاسی میز از کلاف خمکاری استفاده شده و قسمت داخلی شیر بصورت زاویه ۳۰ درجه می باشد که این امر باعث استحکام بیشتر کلاف اصلی میز و جلوگیری از دفرمه شدن و جلوگیری از جوشکاری اضافی مد نظر مدیران فنی و مهندسی بوده است.
برتری محصولات*جهت یکسان نمودن عملیات وکیوم (مکش میز)در سطح فوقانی میز از شبکه های متعدد سوراخکاری شده به تعداد کافی استفاده شده و مکش پمپ وکیوم از گوشه های میز و سطوح داخلی بصورت یکسان انجام می گیرد تا از احتمال تغییر رنگ PVCجهت یکسان
نبودن مکش جلو گیری شده و همچنین سطوح مختلف قطعه کار (فرو رفتگی-برآمدگی سطح قطعه کار)بصورت یکسان وکیوم شود و از جدا شدن احتمالی روکش PVCجلو گیری گردد لازم به ذکر است که اکثر دستگاههای ساخت شرکت های مختلف فقط از قسمت مرکزی میز عملیات وکیوم را انجام می دهد
*در اکثر دستگاههای پرس وکیوم ساخت مجموعه تراشه صنعت آغاج (تسا ماشین)با توجه به نظر مشتریان میز عرض ۱۴۰به طول ۹۰cmیا عرض ۱۲۰به طول ۹۰cm(با کارگیر ۷۰cmاندازه درب کابینت )مجزا به دو ست تقسیم شده است که اپراتور دستگاه می تواند در مواقعی که نیاز به کل میز ندارد فقط از ۷۰cmمیز استفاده نماید که اصطلاحا بعنوان آپشن پارتیشن شناخته می شود که در استفاده کل میز اپراتور می تواند جدا کننده از قسمت استراکچر و فریم متحرک باز نموده با تحریک شیر پنوماتیک اصلی از کل میز به صورت یکپارچه استفاده نماید عملیات وکیوم در حالت پارتیشن بصورت کاملا پارتیشن در عملیات وکیوم استارت می شود .
ویژگی های بارز محصولات*بجهت تحمل فشار ناشی از وکیوم استراکچر اصلی دستگاه بصورت زاویه دار ساخته شده تا از لحاظ ظاهری و با عنایت به سنگین بودن غیر تحمل وزن حین کار دستگاه داشته باشد .
*ورق پانچی داخل میز که در داخل میز استفاده شده از ورق ۵ میل انتخاب شده تا تنش های ناشی از وکیوم را تحمل نموده و گرمایش هیتینگ باکس تاثیری در سطح صاف میز نداشته و در نهایت باعث تابیدن سطح قطعه کار و ورق استفاده شده در میز نشود.
*پرس وکیوم های ساخته شده توسط گروه صنعتی تراشه صنعت آغاج(تصا ماشین) بجهت تسهیل در جهت هیتینک باکس از الکتروموتور های گیر بکس دار استفاده نموده که اپراتور می تواند با استارت تعبیه شده در کیبورد دستگاه بصورت اتوماتیک یا دستی هیتینگ باکس را حرکت دهد که این آپشن مخصوص پرسهای وکیوم و غیره می باشد و پرس وکیوم های صندوقی و آسانسوری بصورت تک میزه بوده و نیازی به این آپشن ندارد
*گروه فنی مهندسی تراشه صنعت آغاج(تصا ماشین)جهت کاهش هزینه های تمام شده از کنترل PLCو آنالوگ در کلیه دستگاههای خود استفاده نموده که با توجه به نیاز مشتری جزء آپشن های دستگاهی بوده و دستگاههایی معمولی بصورت آنالوگ تولید می شود مشتری در حین قرارداد می تواند آپشن PLCمد نظر قرار می دهد که کنترل PLC معمولا مجهز به نشانگر دیجیتال می باشند

برخی محصولات پرس وکیوم