خرید دستگاه پرس وکیوم دلایل خرید و توجیه اقتصادی آن
فعل خرید ماشین الات صنعتی زمانی به وقوع می پیوندد که یک توجیح اقتصادی در ان باشد ، خرید دستگاه پرس وکیوم نیز جدای از این قانون نانوشته نیست .
قیمت دستگاه پرس وکیوم ام دی اف و ارزش خرید و یا استفاده از کارگاه های خدمات وکیوم و یا رنگرزی یکی از دغدغه های تمامی کسبه ی فعال در صنف نجاری می باشد .
امری که شاید با مطالعه ی این مقاله و دلایل ارایه شده در آن به راحتی بتوان در باره ی آن قضاوت و تصمیم گرفت .
لذا پیشنهاد میکنم مقاله ی حاضر را مطالعه کنید و درصورتی که هنوز سوالاتی داشتید در انتهای همین مقاله مطرح کنید . باشد تا بتوانیم در راه رونق کسب و کارتان سهم خود را ایفا کنیم.
دلایل خرید دستگاه پرس وکیوم
قبل از پرداختن به مبحث خرید پرس وکیوم و توجیه اقتصادی آن اگر احیانا آشنایی با دستگاه های پرس وکیوم ندارید پیشنهاد می کنم سری به سلسله مقالات پرس وکیوم زده و مقالات این بخش را مطالعه بفرمایید .
اگر واقع بین باشیم بیشتر کسبه ای که هم اکنون فعال در صنعت چوب هستند برای ساختن محصولی شکیل تر و زیبا تر دست به دامن رنگ کاری چوب شده اند.
البته مبحث اینکه به تازگی حرکت هایی در بازار ایران برای جایگزین کردن روکش کاری چوب در عوض رنگ کردن آن شده است بماند….
مسلما بشر در استفاده از ابزارالات هیچ گاه ریسک نمی کند ، به عبارتی ساده تر هیچ وقت در طول زمان دیده نشده که انسان دستگاهی تولید شده ای خوب ، بهینه و استاندارد را رها و دستگاهی غیر مرغوب را با هزینه ای بالاتر و استهلاک بیشتر جایگزین آن بکند ( البته در این سخن تبصره هایی نیز وجود دارد که عملا اختیار و قدرت انتخاب مشتری را ملاک قرار می دهد)
هر تکنولوژی در یک دوره ی زمانی خاص وارد بازار رقابت می شود و با پیشرفت جوامع و پیدا شدن راه حل بهینه ، بهتر و کم هزینه تر تکنولوژی قبل کنار گذاشته شده و تمامی افراد فعال در آن صنعت به استفاده از روش های نوین روی می آورند.
روش رنگ کاری چوب نیز از این قاعده کلی مبرا نیست . این روش تا مدت ها مورد استقبال درودگران قرار گرفته بود . اما شاید زمان آن رسیده است که به تدریج منقضی شده و جای خود را به روکش چوب بدهد. در ادامه برتری های روکش کردن جوب نسبت به رنکاری آن را بر می شماریم
چرا باید پرس وکیوم بخریم
زد آب کردن چوب و مصنوعات چوبی
اگر بخواهیم واقع بین باشیم ، ضد آب شدن محصولات چوبی خود توجیه خوبی برای منسوخ کردن استفاده ازرنگ کاری چوب و جایگزین کردن روش روکش چوبی است .
زیرا که دیگر خیلی از نقطه ضعف های محصول چوبی اعم از مبلمان ، دکوراسیون ، میزو صندلی چوبی و … حذف می شوند. مسلما میز و صندلی و کابینت هایی با قابلیت شستشو خود تبلیغی خوب برای فروش محصولات صنف نجار خواهد بود
زیبایی بخشدین به محصولات
استفاده از روکش های چوبی زیبایی محصول را دو چندان می کنند و شما می توانید به مصرف کننده ی نهایی محصولی براق تر و زیبا تر تقدیم کنید
طراحی های مختلفف وکیوم
در مبحث رنگ کاری در آوردن اشکال و طرح های مختلف بر روی محصولات امری دشوار بوده اما روکش های چوبی این دشواری را آسان کرده اند و کارخانه های تولید کننده ی روکش های مصنوعی و طبیعی پرس وکیوم چوب ، روکش هایی در ابعاد و اندازه ها و هم چنین رنگ ها و طرح های مختلف در اختیار شما قرار می دهند .
قیمت تمام شده وکیوم
قیمت تمام شده ی روکش کردن یک متر مربع MDF خام در مقایسه با رنگ کردن همین مقدار ۴ برابر کم تر خواهد بود.
ضد ضربه کردن محصول
روکش های چوب جنسی مقاوم دارند و وقتی با چسب مخصوص روکش کاری آغشته می شوند این مقاومت دوچندان می شود . این ویژگی باعث ضد ضربه شدن محصولات چوبی خواهد شد.
بالا رفتن قدرت انتخاب در انتخاب نوع روکش محصول
روکش های چوبی پرس وکیوم در انواع و اقسام مختلف در بازار وجود دارند ( برای اطلاع از انواع روکش های موجود در بازار مقاله ی “روکش های مصنوعی چوبی پرس وکیوم ” و “روکش های طبیعی چوبی پرس وکیوم” را مطالعه کنید ) و شما برای انتخاب جنس و نوع و طرح روی محصول خود دستتان باز تر خواهد بود.
کیفیت کار وکیوم
استفاده از روکش چوب شاخص های کیفیت محصول را به صورت باور نکردنی بالا می برد . لذا برای محصولات رنگ کاری شده جایی برای رقابت باقی نمی ماند
بالا رفتن سرعت کار
سرعت کار در روکش کردن چوب و مصنوعات چوبی به صورت حیرت آوری بالا می رود . به اندازه ی رنگ کاری ، کثیف کاری ندارد و کیفیت محصول را منوط بر کیفیت کار قطعات رنگ شده ی شما در کارگاه رنگ رزی دیگری نخواهد کرد.
- و …
تمامی دلایلی که در فوق بدان اشاره کردیم گواه بارزی هستند که برتری روکش های پرس وکیوم را بر رنکاری چوب اثبات می کنند. اما شاید شما جزو گروهی از نجارها باشید که به اعداد و ارقام بیشتر اهمیت می دهید ، لذا در ادامه این برتری را با اعداد و ارقام توضیح می دهیم …
توجیه اقتصادی خرید پرس وکیوم
پرس های وکیوم در بازار قیمتی بین ۲۰ تا ۵۰ ملیون تومان دارند ، و هزینه رنگ کاری هر سینی (تقریبا ۳ متری) در رنگ رزی ها چیزی معادل با ۱۲۰ الی ۱۵۰ تومان است که بسته به بازار و جا و مکان و نوع رنگ و …. تفاوت قیمت دارند . فرض بر اینکه شما کارگاه کوچکی دارید و بطور متوسط هر دو روز یک سینی از محصولات خود را می بایست برای رنگ کاری بفرستید . به عبارتی شما در کارگاهتان به طور متوسط ۱۵*۱۳۰۰۰۰ = ۱۹۵۰۰۰۰ هزینه رنگ کاری محصولاتتان را دارید .
از سوی دیگر هزینه هر سینی برای روکش کاری(هزینه روکش ، برق، اپراتور، ) منهای قیمت دستگاه پرس وکیوم مبلغ ۳۰ هزار تومان تخمین زده می شود لذا شما با استفاده از دستگاه های پرس و وکیوم در هر دو روز مبلغ ۱۰۰۰۰۰ در هزینه های خود صرفه جویی می کنید.
و با کنار گذاشتن این مبلغ صرفه جویی شده تقریبا بعد از یک سال با همین مبلغ صرفه جویی شده می توانید یک دستگاه تهیه کنید . البته با توجه به این که این نوع دستگاه ها در ایران در موارد زیادی به صورت قسطی واگذار می شوند .
شما با خرید یک دستگاه پرس وکیوم و بعد از پاس شدن آخرین چک از مبلغ خرید دستگاه پرس وکیوم هزینه تمام شده ی خرید دستگاه با مبلغ صرفه جویی شده در این دوره ی زمانی مطابقت می کند و بعد از این دوره ی زمانی به صورت خالص شروع به سود ده ای برای شما خواهد کرد.